Floragatan 2, Linköping
073 413 45 75
info@ostgotafonster.se

Persienner

PERSIENNER

Persienner är det perfekta skyddet för ljuset utomhus och är bättre än gardiner och rullgardiner på många sätt. De sitter i fönstret, vilket gör att de inte tar någon extra plats, och kan därför också kombineras med tunna och snygga gardiner för inredningens skull, och man behöver inte förlita sig på gardinernas mörkande egenskaper. Persienner kan vinklas och därmed anpassas under dagen för att få in just den mängd ljus som du önskar. Dessa kan även installeras i fönsterdörrar där du ibland vill begränsa ljuset som strålar in, eller bara för att ta bort insikten. Hos oss får du alltid persienner av hög kvalitet som gör det praktiskt för dig att mörklägga eller bara hindra de starkaste strålarna från att tränga in, speciellt om du vill kolla på tv eller sitter och arbetar på datorn.

MÅTTBESTÄLLDA PERSIENNER

Vi arbetar med både glas, dörrar och persienner, vilket ger oss den expertis och kunskap som behövs för att kombinera dessa tre på bästa möjliga sätt. Hos oss har du möjlighet att beställa dina persienner online och vi hjälper dig fram till den absolut bästa lösningen för dina förutsättningar. När du vill ha persienner i fönster så krävs de att de anpassas efter just det fönster eller de dörrar som du vill ha dem i. Just därför så hjälper vi dig genom att göra det möjligt att måttbeställa dina persienner så att de passar perfekt.

För dig som behöver nya persienner till redan existerande fönster eller om du vill ha dem i kombination med nya fönster så hjälper vi dig genom hela processen. Du börjar med att ta kontakt med oss så hjälper vi dig att reda ut vad det är du behöver och vad du har för förutsättningar. Vi erbjuder bra och kvalitativa persienner till ett bra pris och hjälper dig även att montera upp dem. Hör av dig till oss så ger vi dig ett fast pris och levererar ett resultat som du kan vara nöjd med.

För mer information om vårt sortiment, vänligen kontakta oss på Östgötafönster!