Floragatan 2, Linköping
073 413 45 75
info@ostgotafonster.se

Plisséer

PLISSÉER

För dig som vill kunna reglera insikten och ljuset som strömmar in utifrån så är en plissé en perfekt form av gardin. Denna har nämligen utmärkta egenskaper av att kunna anpassas i fönstret, den kan regleras både nerifrån till upp samt uppifrån och ner. Detta gör att den skyddar i den del av fönstret där du behöver den just då, och kan ändras beroende på hur högt solen står eller vart du inte vill ha insikt. Eftersom fönster och solsken ger rummet en rymligare känsla, ett bättre ljus och mer liv så vill man inte alltid stänga ute solen helt bara för att man vill kolla på tv, datorn eller undvika insikt. Med plisségardiner bestämmer du helt själv hur mycket du vill skärma av.

KÖP DINA PLISSÉGARDINER HOS OSS

Förutom sina utmärkta egenskaper av anpassning så är de också väldigt kvalitativa och praktiska. Dessa tål fukt och är enkla att rengöra, något som gör dem lämpade till alla fönster, även de i badrummet. En plisségardin måste passa till just det fönster som du vill att de ska användas för och därför kan du skaffa måttbeställda plisségardiner. Du mäter helt enkelt fönstret och gör en skräddarsydd beställning för just ditt behov. En plisségardins montering är heller inte svår, den skruvas fast i fönsterkarmen både uppe och nere och sedan är den redo att användas.

För dig som vill ha en smart lösning och själv kunna reglera insikten blir därför denna typ av gardin alldeles perfekt. Vi på Östgötafönster har stor kunskap av både fönster och tillbehör och finns därför här för dig när du behöver nya installationer i hemmet. Ta gärna kontakt med oss om du behöver råd eller hjälp med mått eller montering så guidar vi dig genom hela processen.

För information om vårt sortiment, vänligen kontakta våra fönsterexperter!