Floragatan 2, Linköping
073 413 45 75
info@ostgotafonster.se

Fönster

Vi erbjuder ett stort utbud av högklassiga svensktillverkade fönster och dörrar

Med Östgötafönster får du inte bara några av Sveriges absolut bästa fönster och dörrar, hos oss får du även en av marknadens bästa garantier på både produkt och montage. Kort sagt – vi tar ansvar för vår insats långt efter att arbetet är slutfört.

Vridfönster

Ett fönster som går att vrida i 180 grader, utan att några beslag syns utifrån – det är en av alla finesser med vridfönster. De dolda beslagen bidrar inte bara till en snygg och ren design, de minskar dessutom risken för rötskador.

Sidohängt fönster

Slipp möblera om hela rummet för att öppna upp fönstret och få in frisk luft. Med sidohängt fönster sitter gångjärnen på sidan och fönstret öppnas smidigt utåt, istället för att öppnas inåt och krocka med det som står på fönsterbrädet.

Fast fönster

Fast Fönster

Skapa stora, pampiga fönsterfasader med hjälp av fasta fönster som sitter fast i karmen och inte kan öppnas – till ett ekonomiskt och fördelaktigt pris. Fönstrets karm är ungefär hälften så smal som ett öppningsbart fönster, något som ger extra mycket ljusinsläpp och bidrar till en snygg design.

Fönster fria former

Har du ett önskemål utöver det vanliga? Det är inga problem för oss på Östgötafönster. Vi levererar fasta fönster i fria former och specialdesign, som ger hela huset eller en enskild fasad en helt unik prägel.

Inåtgående fönster

Ett barnsäkert handtag och låsanordning med en smidig fönsterbroms som tillval – det finns i vårt populära Inåtgående fönster. Eftersom att du inte behöver luta dig ut för att stänga eller öppna fönstret minskar olycksrisken.

Takfönster

Med takfönster har du möjlighet att släppa in mer solljus under dagen och skapa ett naturligt sken i rummet. För att hitta det takfönster som passar dina behov och förutsättningar bäst så erbjuder vi flera olika typer av takfönster.

Vi hjälper dig med val av fönster!