Skräddarsydda lösningar för er förening

Fönster- och dörrbyten är viktiga investeringar för fastighetens värde, komfort och energieffektivitet. På Östgötafönster erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar era behov och budget. Med vår FönsterPlan får ni den kunskap ni behöver för att ta full kontroll över projektet, från förfrågningar till slutbesiktning.

Låt oss guida er och göra fönsterbytet smidigt och tryggt.

Hur det fungerar

1. Besök och rådgivning

Vi träffar er på plats för att diskutera era behov och önskemål. Genom en grundlig inspektion av fastigheten skräddarsyr vi en lösning som passar er förening bäst.

2. Fönsterplanering och offerering

Efter att ha analyserat era behov utarbetar vi en detaljerad fönsterplan med produktspecifikationer och kostnadsuppskattningar. Vi erbjuder kostnadsfria offertbesök där vi presenterar våra förslag och besvarar era frågor.

3. Godkännande och kontrakt

När ni är nöjda med vår planering och offert upprättar vi ett kontrakt som tydligt specificerar projektets omfattning, kostnader och tidslinje. Vi ser till att ni är helt informerade och trygga med varje steg av processen.

4. Tillverkning och montering

Efter godkännandet av kontraktet påbörjar vi tillverkningen av era fönster och dörrar enligt era specifikationer. Våra erfarna montörer installerar sedan produkterna enligt planen, med minimal störning för er och era boende.

5. Uppföljning och support

Efter installationen finns vi tillgängliga för frågor och support. Vi erbjuder långtgående garantier på både produkter och arbete för er trygghet och tillfredsställelse.