Floragatan 2, Linköping
073 413 45 75
info@ostgotafonster.se

Om oss

Specialister på större projekt och fastigheter

Inom Östgötafönster finns lång erfarenhet av försäljning, projektering och montering när det kommer till omfattande underhåll av större fastigheter. Vi har bland annat monterat våra svensktillverkade fönster i över 1000 fastigheter. Vi samarbetar enbart med stora och välkända tillverkare vilket vi är stolta över.

Duktiga medarbetare, yrkesstolthet, kunskap och skickligt hantverk – där har ni själva kärnan i Östgötafönster. Oavsett om det gäller nyproduktion eller äldre fastigheter har vi en lösning för just er fastighet. Vi hjälper er att välja rätt produkter och monterar dem tryggt och säkert, dessutom till ett fast pris.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök!

Varje fastighet är unik

Ingen fastighet är den andra lik, och ingen förening liknar någon annan. Är det något vi har lärt oss under alla år i branschen är det just detta.

Ett välplanerat projekt är A och O för ett bra resultat. Det är exempelvis av yttersta vikt att de som bor eller jobbar i husen ska få minimalt med besvär under projekttiden. 

Att byta fönster, lägenhetsdörrar eller garageportar i en kommersiell fastighet eller hos en bostadsrättsförening är ett stort och omfattande uppdrag vilket kräver en samarbetspartner som är specialist på detta.

Vi har administrerat och projektlett hundratals stora projekt och vet vad som krävs i form av planering, logistik och genomförande. Vår breda erfarenhet och kunskap med allt från bygglov, information till hyresgäster och avspärrningar till ett problemfritt montage och generösa garantier innnebär en extra trygghet för våra uppdragsgivare.

Kort sagt – vi är experter på er fastighet!

Vi som jobbar här

Tveka inte att kontakta oss

Daniel Lidman

VD och projektledare


daniel@ostgotafonster.se

Jonas Junland

Projektledare


jonas@ostgotafonster.se