Floragatan 2, Linköping
073 413 45 75
info@ostgotafonster.se

Takskjutport

Takskjutport

En garageport är en investering i ditt hem och en bra investering ska hålla i många år. Östgötafönsters takskjutportar för garage ger er kvalitet, säkerhet och komfort.

Takskjutporten CarTeck GSW40 mm från Teckentrup är en gedigen garageport med hela 40 mm isolering. Ni som kund kan välja mellan manuell låsning eller med motordrift. En takskjutport lämpar sig speciellt väl för byggnader där man är noga med att ha ett högt isoleringsvärde – och för de föreningar som värdesätter långsiktighet, kvalitet och kostnadseffektivitet.

Välj färg

Vill ni att garagen ska matcha färgen på ert hus? Inga problem! Som standard levereras GSW 40-L i trafikvit RAL 9016 utvändigt, men som tillval kan porten beställas i nästan alla RAL- och NCS-kulörer.

Läs mer i vår produktkatalog
Tystgående port

Stabila gångjärn och löphjul som är tillverkade av special-plast gör att porten rör sig mycket tyst och utan störande buller. Porten har en rötbeständig gummitätning både upp- och nertill, på båda sidor samt mellan sektionerna. Dessa förhindrar värmeförlust och skyddar mot väder och vind.

Läs mer
Även med trädekor

En stålport med trädekor kombinerar stålets tekniska fördelar med en vacker trädekor. De passar perfekt om ni har mycket trä i omgivningen, samtidigt som de är slittåliga, värmeisolerande och lättskötta.

Vi erbjuder självklart garantier på våra garageportar.


Läs mer om våra garantier